VEEL GESTELDE VRAGEN

Hebt u nog vragen? Kijk hieronder bij de veelgestelde vragen en zend anders een bericht naar Annet Reiscoach.

Annet Reiscoach organiseert dagtochten, bijvoorbeeld naar een van de 9 Hanzesteden dagtochten. Er zijn meerdere dagtochten mogelijk, achter elkaar of met wat dagen ertussen.
Excursies en rondleidingen maken onderdeel uit van de dagtochten.

  • Een dagtocht begint meestal ergens tussen 9 en 10 uur ’s morgens en start vanuit een goed bereikbare plek.
  • Een dagtocht kan 7 of 8 uur duren, maar kan in lengte natuurlijk ook worden aangepast. Bij de dagtochten kan een rondleiding ook gecombineerd worden met een bezoek aan een museum.
  • Lunch, eten en drinken zijn altijd voor eigen rekening.

Naast dagtochten is het ook mogelijk om middagen te boeken. Middagen zijn uitermate geschikt als u vooral het centrum van de Hanzestad wilt bewonderen en de sfeer ervan wilt proeven of als u bijvoorbeeld minder energie hebt. Annet Reiscoach weet vele bijzonderheden over de binnensteden te vertellen.

Ja, ook een grote groep kan geboekt worden. Neem contact op via het contactformulier of bel gelijk met Annet Reiscoach: 0626804557

De oude Hanzesteden zijn bij uitstek geschikt om te bezoeken doordat er veel van vroeger is te bewonderen: stadsgrachten, stadsmuren en torens, oude kloosters, kerken, poortjes en steegjes. Elke Hanzestad heeft weer zijn eigen charme en ieder biedt weer schilderachtige plaatjes.

Maar ook de vele cafés, restaurants, winkels en boetiekjes geven u de mogelijkheid om heerlijk te genieten van deze oude steden.

Maar u kunt ook met Annet Reiscoach naar een andere stad of plaats. Kies, eventueel samen met Annet, dat wat bij u past.

Ja, dat kan. Er wordt dan gezocht naar een op maat toegesneden programma die ook voor kinderen leuk, boeiend en interessant is. Hiervoor is een goede afstemming met de ouders nodig.

Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Een goede afstemming is vereist wat betreft mobiliteit en interesses.

Ja, dit is mogelijk. Dit is niet aan te raden bij de grotere Hanzesteden, maar zou een optie kunnen zijn bij de kleinere steden als Elburg en Harderwijk. Maar ook deze Hanzesteden zijn leuk genoeg om een hele dag in rond te lopen.

Annet Reiscoach heeft ervaring in het begeleiden van mensen met een fysieke of mentale beperking. Goed overleg is erg belangrijk om een dagtocht te maken die goed aansluit bij wat iemand wel en niet kan.
Dit geldt ook voor mensen met een rolstoel of als iemand een beperkt uithoudingsvermogen heeft.

Elke plaats heeft diverse overnachtingsmogelijkheden. Indien gewenst kan Annet Reiscoach voor u dit regelen. Dit kan in een hotel of bij particulieren in een bed & breakfast accomodatie. Vraag Annet Reiscoach naar de mogelijkheden.

Nadat u met Annet Reiscoach de dagtocht hebt afgesproken en de datum is bepaald, ontvangt u de factuur en een betaalverzoek. We verzoeken u deze vóóraf te betalen. Indien het afgesproken bedrag niet op een afgesproken datum (meestal 7 dagen voor de dagtocht) is overgemaakt, annuleert Annet Reiscoach de afspraak.