Amsterdam is anders2022-10-23T20:03:42+00:00

Amsterdam anders

Amsterdam is anders. Dat proef je al als je door de straatjes en steegjes loopt. Dat zie al als je over de grachten dwaalt en je verbaast over de vele koopmanshuizen aan de grachten.  Proef de sfeer van de grachten of neem een van de vele boten door de Amsterdamse grachten. Wil je Amsterdam anders zien en ervaren? Laat je dan verrassen door deze stad op een andere manier te gaan bekijken!  Hierdoor krijg oog voor de bijzondere dingen waar je makkelijk overheen kunt kijken. Amsterdam kent heel veel mooie plekjes. Plekjes  die de bezoeker een heel ander beeld kunnen geven van deze bruisende stad dan de overbekende grachten, kanalen en de Roze Buurt. Laat je verrassen door waar Annet Reiscoach je mee naar toe neemt.

Er zijn veel musea gevestigd, onder meer het Van Gogh-museum en het Rijksmuseum. Het beroemde Anne Frankhuis staat aan een van de grachten. Maar er is meer. Want wil je nieuwe dingen zien, ga dan met Annet Reiscoach op pad en zie de betoverende kanten van Amsterdam.

Annet Reiscoach wil jou meenemen in de wereld van mooie oude huizen, je oog laten vallen op de  kleine details die een gebouw bijzonder kunnen maken, jou laten zien hoe Amsterdam is opgebouwd en je laten stilstaan bij de historie en aparte gevelstenen. Over het water vond in het verleden veel transport plaats en in een stad met zoveel water is Amsterdam beroemd geworden om al zijn bruggetjes. Het gaat om cultuur, om sfeer.

Rustig genieten

Neem de tijd en de rust om Amsterdam bij je binnen te laten komen, om ontspannen te kunnen genieten van Amsterdam. Met zijn allen je verbazen over de aparte straatjes en steegjes. Annet Reiscoach wil je leren ontdekken wat je allemaal kunt zien.

De hoofdstad staat bekend om de prachtige historische grachtenpanden uit de Gouden Eeuw en zijn markten. Ga wandelen in bijvoorbeeld het Vondelpark of maak  een mooie fietstocht, zoals de stadstour Amsterdam. Fietsen, ook elektrische fietsen zijn te huur bij het Centraal Station, maar pas op voor de vele buitenlandse toeristen die niet gewend zijn met een fiets te rijden door de drukke binnenstad van Amsterdam.
En heb je voldoende beleefd in Amsterdam, kies een terrasje en ga mensen bewonderen. De stad is een metropool waar mensen van over de hele wereld in  neerstrijken. Ga mee met Annet Reiscoach. Zij zal er voor zorgen dat je een leuke, bijzondere en uitdagende dag gaat beleven.

Bij een dagtocht door Amsterdam zijn er verschillende mogelijkheden en thema’s waaruit je kunt kiezen.

Overleg met Annet Reiscoach over jouw leukste dagtocht!

  • Bezoek het Mocco Museum, een boutique museum in Amsterdam met nieuwe werken van eigenzinnige kunstenaars als Bansky, Kaws en anderen

  • Ontmoet Rembrandt in het Rembrandthuis, het huis waar de beroemde schilder gewoond en gewerkt heeft

  • Neem een kijkje in het Van Gogh-museum, waar veel werken van Vincent van Gogh zijn te bewonderen

  • Wandeltocht door het centrum met zijn prachtige grachtenpanden, grachten en bruggetjes

  • Als je wilt kun je wel een hele dag doorbrengen in  het Rijksmuseum. En bezoek de Nachtwacht van Rembrandt als hoogtepunt

  • Ook het Paleis op de Dam is te bezoeken, nog steeds het officiële ontvangstpaleis van de Koning, met indrukwekkende zalen en salons

Heb je zelf ook ideeën die je wilt verwerken in een dagtocht, overleg met Annet Reiscoach!

Amsterdam anders, het Centraal Station Amsterdam
Ja, ik wil Amsterdam anders zien!
Amsterdam anders, het Centraal Station Amsterdam

Dagtocht
AMSTERDAM anders

Wanneer? Overleg met Annet Reiscoach.

Ontdek de oude binnenstad

NEEM CONTACT OP

Thematocht AMSTERDAM

Wanneer? Overleg met Annet Reiscoach.

Ontdek het slavenverleden

NEEM CONTACT OP
Amsterdam anders - Een onderhoudende dagtocht in Amsterdam

Eén-op-één
in AMSTERDAM?

Wanneer? Overleg met Annet Reiscoach.

Dit wordt afgestemd op jouw wensen!

NEEM CONTACT OP