Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van Annet Reiscoach

De AVG zorgt voor een versterking en uitbreiding van privacy-rechten zodat er  zorgvuldig omgegaan zal worden met klantgegevens.

Verwerking en beveiliging

?? Als reisbureau heb ik met al onze leveranciers afspraken gemaakt dat ik de persoonsgegevens die ik door geef alleen gebruikt mogen worden voor de te boeken dagtocht en coaching. Verder mogen ze er niets mee doen.

Op dit moment ben ik bezig om de websites van annetreiscoach.nl en annettravelcoach.com extra te beveiligen. Hier wordt aangemerkt op dit moment door onze websitebouwer, omdat je ook via mijn website persoonsgegevens kunt door geven. Op de website komt ook deze privacy verklaring te staan.

Mijn boekingssysteem en onze werkwijze is inmiddels helemaal aangepast aan de nieuwe wet Algemene verordering gegevensbescherming.

Alle gegevens die ik van mijn klanten krijg, via website, e-mail of telefoon, worden uitsluiten gebruikt om de reserveringen die ik in opdracht van jou mag maken op een correcte wijze te kunnen verwerken. Ik zal deze persoonsgegevens nimmer voor andere doelen gebruiken. Ze zullen dus niet doorgegeven worden aan andere partijen.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Of heb je vragen of ik gegevens over je bewaar en welke ik bewaar. Stel ze ook gerust.

Wil je dat ik geen gegevens meer over je bewaar, laat het me dan weten dan verwijder ik die uit mijn systeem. Hou er dan wel rekening mee dat ik bepaalde essentiële zaken als maaltijdvoorkeur, frequent flyeren, gezondheidsgegevens bij boeking zelf door geeft zodat ik het kan verwerken.

Als ik het niet meer weet dan kan ik niet instaan voor een goede afwikkeling.

Bij de komende boekingen zal ik alle gegevens die ik op dit moment heb opgeslagen nog een keer met de toeristen en coaching cliënten checken. Zijn de gegevens nog relevant voor de boekingen, zo niet dan verwijder ik ze direct uit mijn systeem.

Mailadres

Omdat u deze mail nu van mij ontvangt betekent dat ik in het bezit ben van je emailadres. Heb je in het verleden bij mij geboekt of ooit informatie aangevraagd dan staat je emailadres in mijn systeem en heb ik dit overgezet in mijn mailsysteem.

Mocht je onze mailing niet meer willen ontvangen schrijf je dan uit van deze mailing. Als je mijn mail wel wilt blijven ontvangen, dan schrijf ik je niet uit en zie ik het als een accoord dat ik je email adres mag ontvangen.

Deze avg verklaring is van Annetreiscoach