AnnetGewichtsconsulente

Balans in voeding en gewicht

Werken aan je gewicht

Heb je een hulpvraag op het gebied van gewicht, als gewichtsconsulente kan ik je daar bij helpen. Samen gaan we bewegen. Ik bereken je BMI, bij hoeveel calorieën je al kunt afvallen en eventueel maak ik voor jou zowel een passend voedingsschema als een passend bewegingsschema, zodat je er heerlijk tegenaan kunt.

De kosten voor gewichtsconsulente kan gedeeltelijk vergoed worden door de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van het type aanvullende verzekering dat je hebt.
Zie ook de website van de BGN: https://gewichtsconsulenten.nl/home

Wil je op een positieve manier afvallen?

Afvallen is het resultaat wanneer jij jouw voeding en beweging in balans kunt brengen. Als gewichtsconsulente kan ik jou hierin op een heel persoonlijke manier coachen en ondersteunen.

Ieder mens is anders en iedereen moet daarom ook zijn of haar eigen manier ontdekken hoe ze gezond af kunnen vallen. Wat is jouw optimale voeding en hoeveel energie heb je nodig om af te vallen? En welke vormen van bewegen passen bij jou zodat jouw energieverbruik omhoog gaat zonder dat dit ten koste gaat van jouw lichaam?

Sinds 2013 ben ik als gewichtsconsulente bezig om mensen te stimuleren zichzelf serieus te nemen in het aanpakken van hun voeding en gewicht maar nu op een manier die ze wèl vol kunnen houden.  Door intensieve begeleiding, creatieve oplossingen en de aandacht gericht op verandering van leefgewoontes weet ik dit tot een positief resultaat te brengen.

Het gaat dus niet alleen over voeding maar ook over belemmerende overtuigingen, negatieve ervaringen, volhouden, weerstand en het af en toe niet meer zien zitten. Samen aan we aan jouw doel werken. Door een gezonder gewicht krijg je meer energie en ga je merken dat alles wat makkelijker gaat. Je voelt je steeds fitter. En daar gaat het toch om?

Ik daag je uit. Je zult ervaren dat een gezonder leven plezieriger voelt. Als een actieve coach ga ik jou hierin ondersteunen!

En ook niet onbelangrijk: ik sta ingeschreven bij de branchevereniging gewichtsconsulenten Nederland en daarom kun je soms via de zorgverzekering een deel terug krijgen van deze investering in jezelf bij AnnetGewichtsconsulente. Nogmaals alles draait om de balans tussen voeding, beweging en gewicht.