PURE CHARME

Mijn missie is om u te laten zien hoe prachtig Nederland is, de stad, de molens, musea, de toeristische plekjes, de charme van oude stadjes. Genoeg om te beleven.

Annet Reiscoach is een jonge reisorganisatie maar met al jarenlange ervaring in het enthousiast en persoonlijk begeleiden en rondleiden door het mooie Nederland.

Zij is een specialist in het laten zien van onze Hollandse steden en speciaal de Hanzesteden en zoekt voor jou de mooiste plaatsen uit waar je met de mooiste routes oude Hollandse steden en plaatsen kunt bezoeken en de sfeer kunt ervaren van de praal en pracht van oude tijden. Stap de wereld in van het oude Holland uit de vorige eeuwen. Ontdek hoe mooi Nederland is.

Geen vraag is teveel voor Annet Reiscoach. Als het belangrijk voor jou is, houdt zij hier rekening mee. Als jij dat wilt, is alles af te stemmen op jouw wensen! Maak er een fantastische dag van!. Geniet van alles wat je ziet, voelt en ontdekt!

Ik wil jou meenemen in wat jij allemaal kunt ontdekken als je met mij op pad gaat. Want…  hoe mooi is Nederland!
Geef je over en ontmoet de oude stad. En op weg terug naar huis nog heerlijk nagenieten.

Ook mogelijkheden voor mensen met een fysieke of mentale beperking

Annet Reiscoach heeft niet alleen een jarenlange ervaring in het organiseren en rondleiden door onze prachtige steden maar ook in het begeleiden van mensen met een fysieke of mentale  beperking. Daarom zijn er speciaal voor deze laatste groep ook speciale dagreizen bij Annet Reiscoach. Neem contact op voor meer informatie.

  • Persoonlijke en enthousiaste rondleiding

  • In kleine groepen

  • Ook  een-op-een rondleidingen zijn mogelijk

  • Rondleiding en begeleiding mogelijk, ook bij een fysieke of mentale beperking

  • Ga voor 1, 2 of 3 dagen

  • Rondleidingen kunnen op jouw wensen worden aangepast

  • Wil je naar een andere plaats? Bel Annet Reiscoach en vraag naar de mogelijkheden!